Nikki Sixx ja julkisuuden synkät puolet: Mötley-basisti on joutunut kahden sekopään vainoamaksi

14.11.2023 11:39

Nikki Sixx julkaisi Instagramissa varsin vakavahenkisen päivityksen. Mötley Crüe -basisti kertoo perheensä joutuneen jopa kahden eri vainoajan uhkailemaksi. Näistä toinen on onneksi saateltu kiven sisään eristyksiin, mutta toisen kohdalla juttu on vielä kesken ja FBI:n tutkinnassa.

”Kuten monet julkisuuden henkilöt, minä ja perheeni olemme joutuneet ahdistelijan häiritsemäksi ja tämän uhkailujen kohteeksi. Häiriintynyt tenneseeläisnainen, jota en ole koskaan tavannut tai nähnyt aihemmin, uhkaili vaimoani ja lastani kuolemalla ja fyysisellä väkivallalla”, Sixx kirjoittaa.

”Tämä ei ollut mikään nettitrolli vaan joku, joka oli vakuuttunut olevansa jotenkin sidoksissa minuun. Hänen häirintänsä jatkui pitkän aikaa ja muuttui jatkuvasti pelottavammaksi, joten jouduin pyytämään oikeudelta moneen otteeseen lähestymskieltoja. Kun nainen rikkoi näitä kieltoja, hänen rikkomuksensa katsottiin niin vakaviksi, että hänet pidätettiin.”

Kun yksi ongelma saatiin onnellisesti ratkaistua, ilmaantui toinen häiritsijä paikalle. Sixxin mukaan nykyinen ahdistelija jatkaa edellisen kanssa samoilla linjoilla.

”Nyt toinen vainoaja toisesta osasta maata on alkanut tehdä samaa. Hän saattaa jopa matkustaa talolleni ja esittää tappouhkauksia. FBI tutkii asiaa”, basisti kirjoittaa.

”On yksi asia häiritä minua, mutta kun kysymys on vakavista uhkauksista vaimoani tai lastani kohtaan, asia muuttuu enemmän kuin hälyttäväksi. He eivät ansaitse tällaista. Kiitos FBI:lle, viranomaisille, etsiville ja oikeusjärjestelmälle, että näihin uhkauksiin suhtaudutaan sellaisella vakavuudella kuin pitääkin.”

Lue Sixxin alkuperäinen päivitys alempaa:

Lisää luettavaa