Noel Gallagher laukoo suorat sanat tv:n kykykilpailuista ponnahtaneiden tähtien ”lihavista” ja ”kaljuuntuvista” taustajoukoista

Suorasukaisuudestaan tunnettu entinen Oasis-pomo Noel Gallagher ei arvosta tv:n laulukilpailuita musiikillisessa mielessä sitten lainkaan. Tämä tulee harvinaisen selväksi miehen Absolute Radiolle myöntämässä haastattelussa, jossa puheeksi nousi aiemmin tänä vuonna Sign of the Times -hitillään monissa piireissä suitsutusta osakseen saanut entinen One Direction -poppari Harry Styles. Leijonanosan miehen tylytyksestä saa kuitenkin silmilleen Stylesin kaltaisille artisteille kappaleita kynäilevät taustajoukot.

”X-Factor on tv-show. Sillä ei ole mitään tekemistä musiikin kanssa. Sillä ei ole sitten minkäänlaista tekemistä musiikin kanssa”, Gallagher aloittaa. ”Millään mitä sieltä nousee pinnalle ei ole mitään tekemistä musiikin kanssa. Et voi väittää, että Harry Styles istuu tällä hetkellä huoneessa jossakin kirjoittamassa biisiä. Hyvällä tuurilla hän on 17-vuotiaiden tyttöjen piirittämänä nauttimassa kokkelia persreikänsä kautta. Voin vakuuttaa, että hän ei istu akustinen kitara sylissään kirjoittamassa b-osaa jollekin.”

”Koska minun ikäiseni tyypit ovat luovuttaneet ja he ovat lihavia, kaljuuntuvia idiootteja haalistuvine tatuointeineen, he lähinnä istuskelevat autotalleissaan kirjoittamassa Harry Stylesille Sign of the Timesin tyyppistä paskaa, jonka kissani olisi voinut aivan hyvin kirjoittaa kymmenessä minuutissa.”

”Kappale ei häiritse minua, mutta vaimoni on aivan haltioissaan: ’Oletko kuullut Harry Stylesin uuden biisin? Se on kuin Princeä!’ Minä olin siihen, että ’Voin helvetti soikoon vakuuttaa, ihan kappaletta kuuntelemattakin, että se ei ole kuin Princeä.”

Voit katsoa haastattelupätkän alta.