Notorious B.I.G.:n murhasta kertova leffa vedettiin pois ennen ensi-iltaa – Syyksi epäillään kohujen keskellä rypevää Johnny Deppiä

Elokuvaa on vaikea promotoida, kun sen päätähti velloo skandaalien keskellä.
9.8.2018 12:13

Tupac Shakurin ja Notorious B.I.G.:n selvittämättömistä murhista kertovan City of Lies -elokuvan oli tarkoitus saada ensi-iltansa Pohjois-Amerikassa 7. syyskuuta, mutta sen jakelijana toimiva Global Road Entertainment on lyönyt jarrut pohjaan ja vetänyt elokuvan toistaiseksi pois esityslistoilta, uutisoi The Hollywood Reporter. Lehti kertoo syyksi elokuvan päätähden Johnny Deppin ongelmat, jotka vaikeuttavat leffan promotoimista rankasti.

Hiljattain julkisuuteen kantautui muun muassa tieto siitä, että Depp olisi pahoinpidellyt elokuvan kuvauspaikoista vastanneen Gregg Brooksin. Lisäksi Hollywood Vampires -yhtyeessä kitaraa soittava näyttelijäsuuruus antoi Rolling Stone -lehdelle paljastavan ja miekkosen vähintäänkin kyseenalaiseen valoon saattavan haastattelun, jossa tämä kertoo tuhlanneensa ison osan jättiomaisuudestaan muun muassa viineihin.

Depp on mukana myös marraskuussa ensi-iltansa saavassa Harry Potter -maailmaan sijoittuvassa Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset -elokuvassa, mutta Warner Bros. ei ole ainakaan toistaiseksi vetämässä tätä elokuvaa pois julkaisulistalta.

City of Lies -elokuvan on ohjannut Brad Furman (The Lincoln Lawyer – Oikeuden palvelija, Runner Runner) ja Deppin lisäksi leffassa nähdään muun muassa Oscar-voittaja Forest Whitaker (The Last King of Scotland, The Butler, Hyvää huomenta Vietnam).

Lisää luettavaa