Tämä vaatii jo yritystä: näyttelijä-kitaristi Johnny Deppin 650:n miljoonan omaisuus on jo miltei täysin hassattu

23.6.2018 11:45

Lukuisissa liemissä viime vuosina keitetty näyttelijäsuuruu, nykyisin myös Hollywood Vampiresin kitaristina tunnettu Johhny Depp on antanut Rolling Stonelle hyvin paljastavan haastattelun. Mies avautuu lehdelle lukuisista elämäänsä ja uraansa liittyvistä vastoinkäymisistä, mutta erityisen mielenkiinnon kohteena ovat miehen talousvaikeudet ja jättiomaisuuden nopea hupeneminen.

Vaikka Deppin tähdittämät elokuvat ovat vuosien varrella tuottaneet yhteenlaskettuna 3,6 miljardia dollaria ja mies on kuitannut niistä itselleen noin 650 miljoonaa, miltei kaikki on onnistuttu jo tuhlaamaan. Depp on haastanut tästä syystä talousasioistaan vastanneen The Management Groupin oikeuteen ja haasteessa kerrotaan, kuinka yhtiö olisi muun muassa antanut Deppin siskolle Christille 7 miljoonaa ja Deppin assistentille 750 000 dollaria täysin tämän tietämättä. Lisäksi Deppin väitetään joutuneen maksamaan verottajalle 5,6 miljoonaa dollaria myöhästymismaksuja.

TMG:n vastineessa Deppin väitetään puolestaan rikkoneen yhtiön kanssa tekemänsä verbaalisen sopimuksen ja miehen törsänneen hallitsemattomasti 2 miljoonaa dollaria kuussa erinäisiin hapatuksiin. Tämä siis 75 miljoonaa maksaneiden 14:sta asunnon, 45:n luksusluokan kulkuvälineen ja 70:n kitaran lisäksi. Puhumattakaan toimittaja-kirjailija Hunter S. Thompsonin 3 miljoonan dollarin hautajaiskuluista. Onpa haasteeseen ympätty pieni kuitti miehen 30 000:n dollarin kuukausittaisista viinihankinnoistakin. ”Viini ei ole sijoitus, mikäli se juodaan heti ostamisen jälkeen”, TMG piikittelee.

Depp kommentoi väitteitä haastattelussa omaan tapaansa. ”On loukkaavaa väittää, että käytin 30 000 dollaria viiniin”, Depp sanoo ja tarkentaa: ”se oli todellisuudessa paljon enemmän.” Lisäksi mies haluaa oikaista Thompsonin tuhkien taivaalle ampumisen hintalappuun liittyviä väärinkäsityksiä. ”Muuten, Hunterin taivaalle ampuminen ei maksanut 3 miljoonaa”, Depp huomauttaa. ”Se kustansi 5 miljoonaa.”

Muutoin haastattelun aikana Depp kertoo muun muassa Tom Pettyn kuoleman olleen itselleen erittäin kova paikka ja katuvansa taannoisia Donald Trumpkommenttejaan. Voit käydä lukemassa sen kokonaisuudessaan täältä.

Lisää luettavaa