Nummirock avasi pelin, myös muuta painavaa asiaa

20.12.2012 18:13

Kauhajoen Nummijärvellä raskaasti 20.-22.6. soiva juhannusfestivaali Nummirock on ilmoittanut ensimmäisistä kiinnityksistään.

Kavalkadi näyttää varsin nimekkäältä, sillä mukana ovat ruotsalainen Amon Amarth  ja kotimaiset Children Of Bodom, Wintersun, Ensiferum, Ghost Brigade, Insomnium, Pain Confessor, Mors Principium Est, Nicole, Sons Of Aeon ja Eläkeläiset. Nummirockin liput ovat jo myynnissä.

Saksalainen Heaven Shall Burn taas luukuttaa Helsingin The Circuksessa keskiviikkona 20.3. Avausniminä soittavat mainiot Pain Confessor ja Artificial Heart.

Ei nyt sentään heviä, mutta joka tapauksessa paikoin varsin raskasta rockia soittava skotlantilainen Biffy Clyro taas esiintyy Helsingin Nosturissa 28. helmikuuta. Yhtye promotoi tulevaa albumiaan Black Chandelier -videolla, jonka pariin pääsee tässä alla:

Jotta totuus ei unohtuisi näin joulun alla niin onhan se mainittava myös 90-vuotiaan brittinäyttelijä Christopher Leen aikamoinen joulusingle Silent Night, Holy Night / The Little Drummer Boy. Muun muassa Rhapsodyn ja Manowarin kanssa yhteistyötä tehneen veteraanin suoritukseen voi tutustua tässä alla:

Myös tamperelainen powermetal-porukka Masterstroke on käynyt Silent Night, Holy Nightin kimppuun. Tammikuussa uuden studioalbumin julkaisevan ryhmän näkemys soi tässä:

Kerrottakoon myös, että Sweden Rock Magazine on pistänyt sadannen numeronsa kunniaksi raskaat ruotsalaisyhtyeet marssijärjestykseen. Lehden mielestä kaikkien aikojen vaikutusvaltaisin ruotsalaisyhtye on doomryhmä Candlemass, kakkosena tulee deathmetal-porukka Entombed ja kolmantena glamrockin kautta classic rockin pariin edennyt Europe.

Niin tosiaan… Miltä sijalta löytyy Bathory? Lehti ilmestyy 8. tammikuuta ja silloinhan tämäkin asia varmasti selviää.

Lisää luettavaa