Nummirockin kattaus viimeistä silausta myöten valmis – viimeisistä vahvistuksista luulisi löytyvän vähän jokaiselle jotakin

Nummijärvellä järjestettävä Nummirock on julkistanut viimeisetkin esiintyjänsä ja ohjelmanumeronsa. Julkistusten myötä 20.-23. kesäkuuta vietettävien kekkereiden ohjelmisto on kokonaisuudessaan valmis ja juhannuksen odotus voi toden teolla alkaa.

Ei liene liioiteltua sanoa, että viimeiset julkistetut artistit tarjoavat jokaiselle hieman jotakin, kun Kauhajoelle pelmahtavat Stereo Terror Dj’s, skeittipunk-ryhmä KuritusManowar-tribuuttibändi Dark Avenger, death thrash -poppoo Tyrant Disciple, paikallinen ylpeys Chronoform, metalcoren raakoja soundeja tarjoileva Red Raven Down sekä legendaarinen Anal Thunder.

Muusta ohjelmistosta vastaavat kauhupunkia rock’n’rolliin sujuvasti naittava Flesh Roxon, garagerock-duo Ursus Factory, bileorkesteri Komia! sekä synthwave-mestarit Megahammer ja NightStop. Lisänähtävää tarjoilevat vielä Tampere Burlesque- ja Zeni’s Erotique Night -ryhmät.