”Nyt hän on vapaa tuskasta” – Itsemurhan tehneen Linkin Park -laulajan vaimo julkaisi ensimmäisen lausunnon sitten miehensä kuoleman

"Elimme satuelämää, mutta nyt se on muuttunut joksikin sairaaksi shakespearilaiseksi tragediaksi", Talinda Bennington kirjoittaa.

Chester Bennington

Reilu viikko sitten menehtyneen Linkin Park -laulaja Chester Benningtonin leskeksi jäänyt vaimo Talinda Bennington on julkaissut ensimmäisen lausunnon sitten miehensä menetyksen, raportoi Metal Injection. Taloudenhoitaja löysi Chesterin ruumiin tämän kotoa Los Angelesista 20. päivä kuluvaa kuuta.

”Viikko sitten menetin sielunkumppanini ja lapseni menettivät sankarinsa – heidän isänsä”, Talinda kirjoittaa. ”Elimme satuelämää, mutta nyt se on muuttunut joksikin sairaaksi shakespearilaiseksi tragediaksi. Kuinka jatkan tästä? Kuinka kokoan sirpaloituneen sieluni? Ainoa vastaus jonka tiedän, on kasvattaa lapsemme kaikella sillä rakkaudella, mitä minulla on jäljellä.”

”Haluan että yhteisöni ja kaikki fanit ympäri maailmaa tietävät, että tunnemme heidän rakkautensa. Tekin olette menettäneet jonkun.”

”Lapseni ovat niin nuoria menettämään isänsä. Tiedän että autatte pitämään hänen muistonsa elossa. Hän oli eloisa, rakastava sielu enkelimäisellä äänellä. Nyt hän on vapaa tuskasta, laulaen meidän kaikkien sydämissä.”

”Luoja meitä siuntakoon ja auttakoon meitä kääntymään toistemme puoleen tuskan aikoina. Chester olisi halunnut niin.”