Nyt on draamaa: Andy McCoy ja Kari Peitsamo ajautuivat riitoihin terassireissulla – tilanteen selvittely jatkuu Twitterissä

31.5.2018 01:19

Muusikkolegendat Kari Peitsamo ja Andy McCoy olivat viettämässä keskiviikkoiltaa Helsingin Punavuoressa sijaitsevan ravintolan terassilla, kun vanhat ystävykset ajautuivat yllättäen riitoihin. Uutta lippalakkiaan McCoylle esitellyt Peitsamo päivitti illan tapahtumia aktiivisesti Twitteriin. Viestien perusteella ilta alkoi sinänsä hyvin viattomissa merkeissä Peitsamon harmiteltua miesten yhteisten grillibileiden lykkääntymistä.

– Mutta kesähän on vasta alussa. Ja jos ne pidetään, niin sinne kutsutaan kaikki – Check, Danny ym. Sikalan puistikko on paikka, perinteisesti siis, Peitsamo hehkuttaa.

Seuraavassa twiitissä ääni kellossa olikin sitten muuttunut tyystin.

– Taitaa jäädä grillibileet tältä kesältä väliin. Andy sanoi, ettei enää kestä mua. Käski painua v**tuun. Kiitos vaan, hra ”Rocktähti”! Olin lähdössä muutenkin. Tapaan nimittäin kohta kaverin,jolta on julkaistu artikkeli Helsingin Sanomissa. Repikää siitä! Hasta la vista.

Vajaata tuntia myöhemmin Peitsamo palasi asiaan entistä painavammin äänenpainoin.

– Mulle alkaa valkeneen, että Andy kehui tätä mun lakkia vaan päästäkseen musta eroon. Voi jumalauta, Peitsamo päivittelee ja ottaa seuraavassa viestissään kohteekseen McCoyn stetsonin: Sitäpaitsi, jos nyt näille linjoille lähdetään, ei toi sunkaan hattus ihan mikään nappisuoritus ole. Näytät hieman country-festivaaleilta palaavalta eläköityvältä ruotsalaiselta karavaanarilta. Sekö oli tarkoitus?

Nyt on kyllä hämmentävää menoa. Jäämme jännittyneinä seuraamaan tilanteen kehittymistä.

Tapauksesta uutisoi ensimmäisenä Seiska.

Lisää luettavaa