Nyt on kova meno: yli-innokas fani nousee Foo Fightersin keikalla lavalle bailaamaan ja miltei lentää alas rumpukorokkeelta – katso video

https://www.youtube.com/watch?v=_wMcAKkAYnQ

Jayn menojalkaa vipatti oikein kunnolla.

Uutisoimme hiljattain Dave Grohlin kikkailuista Foo Fightersin heittämällä yksityiskeikalla Las Vegasissa. Nyt on käynyt ilmi, että kyseisellä keikalla riitti muitakin jännitysmomentteja kuin vain Grohlin lavalta tipahtaminen.

Keikalla nimittäin nähtiin myös yli-innokas – ja ilmeisen maistissa pyörinyt – fani, joka crowdsurffasi näyttävästi yleisön halki tiensä lavalle tanssimaan bändin kanssa. Mies, joka kertoi olevansa ”Jay from Bombay”, sai lopulta jammailla menemään peräti seitsemän minuutin ajan ennen kuin tämä onnistuu miltei tipahtamaan selälleen alas rumpukorokkeelta. Tämän jälkeen turvamiehet katsovat parhaaksi taluttaa miekkosen syrjään rauhoittumaan.

Harvinaisen lungisti kyllä Grohl ja kumppanit innokkaan fanin ottavan vastaan ja antavat noin vain tulla lavalle pyörimään. Hyvä Jay, hyvä Foo Fighters! Videotodisteita tapahtuneesta löydät sekä tuosta ylä- että alapuolelta.