Odotettu uutinen! Jarkko Martikainen & Luotetut miehet aktivoituu

Jarkko Martikainen ja hänen jo vakiintunut yhtyeensä Luotetut miehet lähtee tien päälle ensi vuoden alkupuolella. Helmi-maaliskuussa tapahtuva rundi etenee tuolta alta löytyvän aikataulun mukaisesti.

Orkesteri painuu lähiaikoina myös studioon. Marraskuussa tapahtuvien sessioiden hedelmistä päästään nauttimaan rundin alla.

– Purkitamme lähinnä muutaman Toivo-levyltä kotoisin olevan laulun, sillä niiden sovitusasu on keikkaolosuhteissa muuttunut alkuperäisistä oleellisesti. Nauhoituslistalta löytyy myös yksi laulu, jota en ole itse levyttänyt, vaikka olenkin sen tehnyt, eli Vesa-Matti Loirille räätälöity Missä kotini on, kertoo Martikainen.

– Nimittäin, kun teimme edellisen kiertueen, kysyi yksi jos toinenkin mahdollisen livelevyn perään. Tämä ep tulee olemaan aika lähellä näitä toiveita, vaikka se siis studio-oloissa taltioidaankin.

Koirien taivas -levyn kiertueelle aikoinaan lähtenyt ja sen jälkeen nelisenkymmentä keikkaa tehnyt Luotetut miehet -yhtye (Anssi Salminen – kitarat ja taustalaulu, Luis Herrero – basso, harmonikka ja taustalaulu sekä Ema Hurskainen – rummut, basso ja taustalaulu) on siis vakiintumassa ns. lopullisesti?

– Siltähän tuo näyttää! Vajaan parin vuoden treenaamisen, keikkailun ja yhdessäolon myötä on todellakin käynyt selväksi, että olemme ihan oikea bändi, emme pelkkä otanta kelpo soittajia, hymähtää lauluntekijä.

Niin tosiaan, kiertue etenee tämän aikataulun mukaisesti:

04.02. Oulu, 45 special
05.02. Jyväskylä, Lutakko
06.02. Joensuu, Kerubi
12.02. Espoo, Sellosali
13.02. Hämeenlinna, Suisto-klubi
19.02. Kouvola, House of rock
20.02. Tampere, Klubi
26.02. Turku, Klubi
27.02. Kuopio, Henry´s pub
03.03. Helsinki, Tavastia
04.03. TBA
05.03. Pori, Monttu