Olemme kaikki samassa veneessä, Jesse Markin muistuttaa uudella singlellä – ”Välillä on tuntunut, että pelko, viha ja ennakkoluulot ovat ainoat asiat, jotka ympäröivät meitä”

Stars In Your Eyes on esimakua Markinin toiselta kokopitkältä.

Folk-esikoisalbumillaan (2019) muun muassa Teosto-, Emma-, Femma- ja Indie Awards -palkintoja sekä Soundin vuoden 2018 tulokkaana Master of Pulpets -tunnustuksen saanut Jesse Markin julkaisee odotetun toisen pitkäsoittonsa keväällä 2021. Tänään levyltä on julkaistu ensimmäinen maistiainen Stars In Your Eyes, joka on artistin mukaan laulu toivosta.

”Kulunut vuosi on ollut raskas. Välillä on tuntunut että pelko, viha ja ennakkoluulot ovat ainoat asiat, jotka ympäröivät meitä. Samaan aikaan olemme kuitenkin todistaneet, että yhdessä olemme vahvempia ja olemme kaikki samassa veneessä. Stars In Your Eyes kertoo siitä kuinka jokainen meistä yrittää rakentaa itselleen sekä rakkaimmilleen jotain aitoa ja kestävää”, kuvailee Markin.

Parhaillaan käynnissä olevalla Tanssii tähtien kanssa -tuotantokaudella kisaileva Markin keikkailee syksyllä näillä näkymin seuraavasti:

1.10.2020 Helsinki, Silmien takana klubi / On the Rocks
2.10.2020 Espoo, Kannusali
30.10.2020 Turku, Dynamo
11.12.2020 Tampere, Tampere Talo
19.12.2020 Helsinki, Ääniwalli