Artisti: Jesse Markin

Ensinäyttö: Jesse Markinin Jericho kertoo irti päästämisestä – videolla nähdään karua kuvastoa

Jesse Markin julkaisi hiljattain uuden Jericho-singlen, ja nyt kappaleeseen on tehty myös musiikkivideo. Varsinainen singlekappale on jo todettu laadukkaaksi tapaukseksi, joten katso yläpuolelta, millaisin visioin biisi on videolla kuvitettu. Ankarissa merkeissä kuljetaan.

Elokuvallisen maalailevaa tunnelmointia – Jesse Markin murtaa henkisiä muureja Jericho-uutuussinglellään

Soundin vuoden 2018 tulokkaaksi valittu Jesse Markin on julkaissut järjestyksessään kolmannen singlensä. Irti päästämisen ja rauhan löytämisen vaikeutta käsittelevä Jericho ilmestyi perjantaina ja tuo uusia, maalailevampia sävyjä aiemmin julkaistujen Blood,Will Shoot ja Treat -maistiaisten jatkoksi.

”Treat on ottanut matkan varrella eri muotoja, mutta ydin on säilynyt loppuun asti” – Parasta juuri nyt -soittolistan vieraana uusia suuntia ottava Jesse Markin

Soundin Parasta juuri nyt on viikoittain päivittyvä Spotify-soittolista, jolta löytyvät raikkaat, tuoreet ja huomionarvoiset uutuusbiisit niin Suomesta kuin ulkomailta.
Helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä Jesse Markin esittäytyi menneenä keväänä Blood / Will Shoot -tuplasinkulla. Aiemmin räppärinä The Megaphone State -yhtyeen riveistä tunnettu Markin on vasta alussa olevalla soolourallaan laajentanut ilmaisuaan räppäämisestä laulamiseen ja ottanut biisiensä teemoihin ja soundiin uusia sävyjä laajalta skaalalta.