Oletko aina haaveillut Toolin jäsenten nimmaroimasta tiskialtaasta? Nyt sinulla on vihdoin mahdollisuus hankkia sellainen!

Tool

Myönnä pois, totta kai olet haaveillut.

Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia jotain sellaista, mitä tuskin keneltäkään muulta löytyy ja samalla vielä lahjoittaa rahaa hyvään tarkoitukseen. Julien’s Auctionissa on nimittäin tulossa myyntiin Tool-jäsenten nimikirjoituksilla varustettu tiskiallas. Kyllä, luit aivan oikein.

Julien’s Auction järjestää 1. ja 2. joulukuuta kaksipäiväisen, neljään sessioon jaetun huutokaupan, jossa on kaupan runsaasti musiikkiaiheista memorabiliaa ja tarviketta soittimista vaatteiden, vyönsolkien ja peruukkien kautta nuotteihin, kirjeisiin, shekkeihin ja kaikkeen mahdolliseen. 2. joulukuuta huutokaupataan läjä esineitä, joiden tuotto lahjoitetaan Ronnie James Dio Stand Up and Shout -syöpäsäätiölle. Näiden esineiden joukossa on muun muassa tämä edellä mainittu tiskiallas, jonka hinta-arvioksi on heitetty 500-700 dollaria.

Syöpäsäätiön hyväksi huutokaupattavien esineiden joukossa on muun muassa Lita Fordin nimmaroima B.C. Rich -kitara, Motörheadin Lemmyn, Phil Campbellin ja Mikkey Deen nimmaroima TC Ellis Les Paul -kitara, Paul Gilbertin kustomoima Flying V -kitara, Anthraxin Charlie Benanten nimmaroima symbaali, Megadeth-jäsenten nimmaroima rumpukalvo sekä Epiphonen Slash-signaturekitara, luonnollisesti kitaristin itsensä nimmaroimana.

Julien’s Auctionin Rock ’n’ Roll- huutokaupassa on kaupan kaiken kaikkiaan lähes 900 myyntiartikkelia. Tarkempia tietoja myytävistä esineistä sekä miten ottaa osaa nettihuutokauppaan löydät täältä.

 

On se hieno. Kuva: Julien’s Auction