On ihan mahdollista, että Slipknot jättää vastaisuudessa levyjen tekemisen vähemmälle – Corey Taylor kommentoi asiaa

16.11.2022 09:23

Shawn Crahan nostatti taannoin pienen kohun, kun mies vihjaisi, ettei Slipknot kenties tee enää tulevaisuudessa kokonaisia levyjä entiseen tapaan. Slipknot pääsee ensi vuoden maaliskuussa viimein eroon hankalaksi osoittautuneesta Roadrunner-sopimuksestaan, ja tämän jälkeen bändi voi tehdä mitä huvittaa. Eikä tämä välttämättä tarkoita uutta levyä parin vuoden välein.

”Olen aina ajatellut, että ’mitä jos Slipknot olisi tarpeeksi iso, ettei se olisi riippuvainen albumeista?’ Sanotaan, että Clown voisi vakuuttaa sinut: ’Hei, sen sijaan että odoteltaisiin kahta vuotta 12 kappaletta, annan teille yhden kappaleen kuukauden välein.’ Todellisuudessa viilaisin siis vuoden pois koko prosessista”, Crahan mietti NME:n haastattelussa.

Jotain tällaista on ilmeisesti tosiaan harkinnassa, sillä myös Corey Taylor tuumaa, ettei perinteinen julkaisusykli hirveästi kiinnosta. Levyjä saattaa toki tulla, mutta puheiden perusteella Slipknot on hyödyntämässä vapauttaan julkaista musiikkia milloin ja missä muodossa sattuu huvittamaan. Taylor puhui aiheesta Monster-Mania Con -tapahtuman kysymys & vastaus -fanikeskustelussa.

”On aika vaikeaa saada yhdeksää tyyppiä olemaan samaa mieltä mistään, varsinkin kun olemme tällaisia vanhoja mulkkuja. Mutta hienoa tässä on se, että innostumme edelleen hyvistä ideoista. Jim ja Mick ovat hyviä tekemään musiikkia, minä ja Clown keksimme tosi hyvin uusia juttuja yhdessä, Vman (eli basisti Ventruella – toim. huom.) on itse asiassa todella hyvä”, Taylor sanoi Blabbermouthin mukaan.

”Olemme tehneet urallamme jo niin paljon kaikkea, että tässä vaiheessa voisimme vain ottaa iisisti ja julkaista ep:itä. Tai siis minulla on hyvä idea tuplalevyn mittaiselle konseptialbumille, jossa olisi kokonainen yhtenäinen tarina, sekin olisi yksi juttu jonka haluaisin tehdä. Mutta on hienoa, että olemme jo vakiinnuttaneet asemamme, joten mitä seuraavaksi teemmekin, se on sellaista mitä todella haluamme tehdä. Oli se sitten hauskanpitoa ja parin kovan biisin jyystämistä tai jonkin todella tarkkaan mietityn suunnitelman toteuttamista, se on joka tapauksessa jotain, mistä olemme todella innostuneita. Olen joukon mukana, ymmärrätkö?”

Lisää luettavaa