Onko Slayerin taru tosiaan taputeltu vai onko paluu vain ajan kysymys? Gary Holt kertoo kuinka asiat ovat

9.6.2020 22:03

Thrash-jätti Slayer soitti viimeisen keikkansa marraskuun 30. 2019 Los Angelesissa, mutta kuten viime vuosina on useaan otteeseen nähty, lopulliset jäähyväiset ovat rock’n’rollissa suhteellisen häilyvä käsite. Kiss suuntasi viimeiselle rundilleen jo 20 vuotta sitten, ja Ozzy Osbourne jopa pilailee oman lopettamishistoriansa kustannuksella No More Tours 2 -kiertueellaan. Jopa Eaglesin eripuraiset muusikot saatiin lopulta hautaamaan sotakirveensä ja palaamaan yhdessä estradeille. Tuoreemmista tapauksista tulee mieleen pillit vuonna 2015 pussiin laittanut Mötley Crüe, jonka oli ennen koronaviruspandemiaa tarkoitus palata tänä kesänä stadioneille.

Ei siis mikään ihme, että Slayerin jäsenistökin on saanut vastailla paluukyselyihin jo kyllästymiseen asti. Tällä kertaa aiheeseen sai ottaa kantaa kitaristi Gary Holt.

”Minun tietääkseni ja tietojeni mukaan se oli [viimeinen keikka]”, mies kommentoi Let There Be Talk -podcastille. ”Ihmiset sanovat, että ’Ehkä he palaavat muutaman vuoden kuluttua.’ En tiedä. Jos niin joskus tapahtuu, sillä ei ole mitään tekemistä kanssani. Joku muu saisi soittaa ja sanoa, että ’Haluamme tehdä tämän.’ Minun tietääkseni se oli siinä. Ja mielestäni sen pitäisi ollakin niin. Bändi lähti vitunmoisella pamauksella, Slayerin ehdoilla. Kuinka moni voi sanoa samaa?”

Lisää luettavaa