Outo käänne Lady Gagan koirien kaappauskeississä: avunannosta tuomion saanut nainen vaatii korvauksia, syyttää laulajaa petoksesta ja sopimusrikkomuksesta

Koirat varastaneen miehen tuntenut nainen sanoo, ettei laulaja toimittanut koirien palauttamisesta luvattua palkkiota.
28.2.2023 18:21

Helmikuussa 2021 sattui erikoinen välikohtaus, jossa popsuuruus Lady Gagan koiranulkoiluttajaa Ryan Fischeria ammuttiin ja kaksi kolmesta laulajan ranskanbulldoggista varastettiin. Koirat varastanut tekijäkolmikko jäi kuitenkin kiinni ja sai vankeusrangaistukset murhan yrityksestä ja aseellisesta ryöstöstä viime syksynä.

Tekijöiden jäljille päästiin, kun Jennifer McBride -niminen nainen toimitti varastetut lemmikit viranomaisille kaksi päivää sen jälkeen, kun Lady Gaga oli luvannut koiriensa palauttajalle palkkion. Nainen kertoi löytäneensä koirat sattumalta pylvääseen sidottuina, mutta tutkimuksissa kävikin ilmi, että McBride seurusteli yhden koiranulkoiluttajan kimppuun käyneen miehen isän kanssa ja tiesi koirien olevan varastettuja. McBride sai syytteet varastetun omaisuuden vastaanottamisesta sekä avunannosta murhan yritykseen. Hän myönsi osallisuutensa varastetun omaisuuden vastaanottamiseen ja sai rangaistukseksi kaksi vuotta ehdollista.

Nyt kaappaus-saagassa on tapahtunut uusi hämmentävä käänne: McBride on nostanut kanteen Lady Gagaa vastaan, koska tämä ei koskaan maksanut hänelle koirien palauttamisesta luvattua 500 000 dollarin palkkiota. Los Angelesin tuomioistuimelle jätetyssä kanteessa McBride syyttää laulajaa sopimusrikkomuksesta ja petoksesta vaatien luvatun palkkion lisäksi 1,5 miljoonaa korvauksia ”tulojen menetyksestä”, ”kivusta ja särystä”, ”henkisestä kärsimyksestä” sekä ”elämänilon menettämisestä”.

Los Angelesin piirikunnan syyttäjän mukaan kaikki tästä kanteesta mahdollisesti tulevat rahat katsottaisiin kuitenkin korvaukseksi Lady Gagalle ja Ryan Fischerille, jotka joutuivat rikoksen uhriksi.

Lisää luettavaa