Ozzy Osbourne Kanye Westistä: ”On väärin, jos kukaan ei sano hänestä mitään”

"Maailmassa on jo ihan tarpeeksi vihaa. Hänen ei pitäisi sanoa sellaisia asioita kuin sanoo", Ozzy toteaa räppäristä.
28.2.2024 09:23

Räppäri Ye, joka tunnetaan paremmin entisellä nimellään Kanye West, käytti luvatta Black Sabbathin Iron Man -klassikon liveversiosta napattua samplea omassa kappaleessaan. Kuultuaan asiasta Ozzy Osbourne ja tämän managerivaimo Sharon Osbourne jyrähtivät räppärin suuntaan somessa ja vaativat tätä poistamaan samplen.

”[West] on antisemitisti ja aiheuttanut monille surua ja murhetta. En halua tulla millään lailla yhdistetyksi tähän mieheen”, Ozzy Osbournen some-julkaisussa todettiin tiukkasävyisesti.

Tuoreessa Rolling Stone -lehden haastattelussa Ozzy sanoo reagoineensa asiaan voimakkaasti, koska jonkun täytyy tehdä niin.

”Kun miettii, miten asiat maailmalla tällä hetkellä ovat, emme kaipaa ketään kannustamaan toisia minkäänlaiseen syrjintään. Se on vain ja ainoastaan väärin. Maailmassa on jo ihan tarpeeksi vihaa. Hänen ei pitäisi sanoa sellaisia asioita kuin sanoo”, Ozzy toteaa Westistä, joka on viime vuosina tehnyt some-julkaisuja ja sanonut haastatteluissa asioita, jotka on tuomittu juutalaisvihamielisinä.

”Minusta on väärin, jos kukaan ei sano hänestä mitään. En halua, että minun töitäni liitetään missään muodossa mihinkään tuollaiseen.”

Lisää luettavaa