Ozzy Osbourne kummasteli, miksi Geezer Butler ei pidä häneen enää yhteyttä – basisti vastasi somessa

26.11.2023 14:26

Ozzy Osbourne harmitteli hiljattain, ettei hän ole kuullut entisestä Black Sabbath -toveristaan Geezer Butlerista. Terveysongelmista viime vuosina kärsinyt Ozzy kummasteli Rolling Stonelle miksi basisti ei ole ollut yhteyksissä ja kysellyt vanhan kaverinsa kuulumisia.

Nyt Butler on kommentoinut tilannetta somessa.

”Huhut kertovat, että Ozzy on poissa tolaltaan ja väittää ettei ole koskaan saanut terveisiäni”, Butler kirjoittaa Instagramissa. ”Yritin kahdesti ottaa häneen yhteyttä sen jälkeen kun hän sairastui. Ensimmäinen sähköpostini (8. helmikuuta 2019) meni hänen toimistoonsa, sillä minulla ei ollut Ozzyn uutta numeroa, jotta olisin voinut tekstata hänelle. Sharon vastasi, mutta en kuullut mitään Ozzystä.”

”11 kuukautta myöhemmin (21. tammikuuta 2020) lähetin sähköpostia Sharonille kysyäkseni Ozzyn kuulumisia”, Butler jatkaa. ”Viestiin ei vastattu. En halua lähteä väittelemään asiasta. Yritettyäni kahdesti toivottaa Ozzylle kaikkea hyvää ilman vastausta, tuumin että on varmaan parempi pitää hänet ajatuksissani ihan vain yksityisesti.”

Alla Butlerin päivitys.

Lisää luettavaa