Ozzy Osbourne uskoi joskus Eric Claptonin vainonneen häntä – ”Ajattelin, että hän vihaa minua suuresti”

Osbourne kuvitteli Claptonin olevan vihainen 10 vuotta aiemmin tapahtuneesta kohtaamisesta, jossa oli mukana myös Grace Jones.
8.8.2022 17:08

Ozzy Osbourne julkaisee 9. syyskuuta uuden Patient Number 9 -albumin, jolla on mukana varsin nimekkäitä vierailijoita erityisesti kitaristiosastolla. Mukana ovat muun muassa Ozzyn vanha Black Sabbath -toveri Tony Iommi, Jeff Beck sekä bluesmaestro Eric Clapton.

Osbourne kertoi hiljattain Sirius XM -radion Ozzy Speaks -ohjelmassa Claptoniin liittyvän tarinan siitä, miten tämä luuli pitkään kitaristin seuraavan ja vainoavan häntä ja olevan hänelle syvästi vihainen.

”Kauan, kauan sitten minä ja Sharon (Osbourne, Ozzyn vaimo ja manageri) olimme New Yorkissa ja osallistuimme johonkin palkintogaalaan. Kaikki olivat siellä. Käytin silloin vielä huumeita ja alkoholia ja olin sekoamispisteessä. Gaalan jälkeen siinä olimme minä ja Grace Jones, ja me halusimme yhteiskuvaan Eric Claptonin kanssa. [Clapton] oli juuri päässyt [katkaisuhoidosta], joten hän säikähti koko sitä tilannetta, mitä en silloin tajunnut. Mutta olin vakuuttunut, että hän esti kuvan julkaisemisen; en nähnyt siitä vilaustakaan pitkään, pitkään aikaan”, Osbourne muistelee.

”Useita vuosia, tyyliin 10 vuotta myöhemmin menin yhteen AA-tapaamiseen. Siellä näin Eric Claptonin istumassa salin perällä. Säikähdin, että ei helvetti… hän muistaa yhä! En pohtinut, että mitä hän on mahtanut touhuta viimeisen 10 vuoden ajan, vaan ajattelin hänen vain miettineen, miten paljon hän vihaa minua. Päätin, että kun kokoontuminen päättyy, minä luikin pakoon. Ajattelin, että hän vihaa minua suuresti ja sanoo minua maailman suurimmaksi mulkuksi. Lähdin sieltä pakoon heti kun pystyin.”

”Muutamaa viikkoa myöhemmin menin taas tapaamiseen ja siellä hän taas oli. Ajattelin, että vittu tätä jätkää… Kyllä, olin totaalisen vainoharhainen. Yritin taas paeta, kun hän tuli luokseni. ’Hei Ozzy’, hän aloitti ja minä olin, että no niin, tässä sitä nyt mennään. ’Mukava nähdä sinut täällä’, hän sanoikin ja me juttelimme. Juttelun päätteeksi ajattelin, että ’Vau, olipa hän mukava kaveri’. Ja seuraavalla viikolla menin lehtikioskille ja se [palkintogaalassa otettu] kuva on ensimmäisessä lehdessä, jonka nappasin käteeni.”

Lisää luettavaa