Painavuutta: Black Sabbath, Finntroll ja Iron Maiden

Black Sabbath on julkaissut reilut kolme minuuttia kestävän trailerin / studiovideon tulevan 13-albuminsa nauhoituksista. Ensimmäinen Ozzy Osbournen tähdittämä Sabbath-albumi 35 vuoteen saapuu markkinoille Vertigo/Universal Republicin kautta kesäkuussa. Osbournen, Tony Iommin ja Geezer Butlerin mukana studiossa on paukuttanut Rage Against The Machine -rumpali Brad Wilk ja mies vilahtaakin kuvissa.

Video löytyy tästä alta:

22. maaliskuuta uuden Blodsvept-albuminsa julkaiseva Finntroll on puolestaan asettanut levyn nimikappaleen kuultavaksi. Erittäin mainiolta vaikuttavan kappaleen pariin pääsee täällä.

Finntroll soittaa myös seuraavat ”erityislaatuiset” levynjulkaisukeikat:

08.05. K17, Berliini
09.05. Biebob, Vosselaar
10.05. Bibelot, Dordrecht
11.05. Live Music Hall, Köln
12.05. La Machine Du Moulin Rouge, Pariisi
13.05. Underworld, Lontoo

Ja sitten vielä Maiden-asiaa pariltakin kantilta… Akustinen Iron Maiden -tribuuttiyhtye Maiden United nimittäin soitti keikan kotimaassaan Hollannissa 22. joulukuuta ja Apocalyptican Perttu Kivilaakso liittyi Damian Wilsonin ja Ruud Jolien seuraksi estradille Die With Your Boots On -biisin ajaksi. Katsohan video tässä alla:

Ja sitten se oikea Iron Maiden… Onhan nimittäin niin, että kesäiselle Helsingin Olympiastadionille Seventh Tour of A Seventh Tour -kiertueen päivitetyn version tuova englantilaisyhtye julkaisee – kuinka ollakaan – Seventh Tour of A Seventh Tourilla vuonna 1989 nauhoitetun Maiden England -livepaketin dvd-muodossa 25. maaliskuuta. Mukana on toki myös bonuksia (promovideoita, dokumentteja) aikoinaan julkaistuun vhs-tallenteeseen nähden.

Traileri tärähtää tässä alla: