Päivän tv-tärppi: Remun ja kumppanien matka rockikoneiksi – Viihdyttää, vaikkei Hurriganesia erityisemmin fanittaisikaan

Ganes (2007) nähdään tänä iltana Subilla.
17.4.2019 10:24

Mikäli Remu Aaltosesta ja Hurriganes-orkesterista kertova Ganes-elokuva vuodelta 2007 on vielä näkemättä, tänään (17.4.) tarjoutuu mahdollisuus korjata asia. Elokuva esitetään nimittäin Subilla kello 21 alkaen.

JP Siilin ohjaama, kaksi Jussi-palkintoa pokannut Ganes seuraa Remun (Eero Milonoff) matkaa pikkurikollisesta rock ’n’ rollista innostuneeksi rumpaliksi, joka perustaa Hurriganesin yhdessä Cisse Häkkisen (Olavi Uusivirta) ja Ile Kallion (Timo Tikka) kanssa. Kallion erottua kitaristiksi liittyi Albert Järvinen (Jussi Nikkilä) ja tällä kokoonpanolla yhtye raivasi tiensä rockikoneiksi. Tie ryysyistä rikkauksiin on täynnä seksiä, huumeita ja rötöstelyjä.

”JP Siili ruokkii kerrontaansa energialla, joka on johdettu kuin suoraan bändin vahvistimesta. Ganes sykkii eteenpäin sopivan rupisella ja tyylikkäällä soundilla, joka tekee sen parissa viihtymisestä helppoa vaikka ei bändin suurimpiin faneihin kuuluisikaan”, kirjoitettiin aikanaan Episodi-lehden arviossa.

Lisää luettavaa