Päivän tv-vinkki: Classic Albums -dokkari pureutuu The Who -yhtyeen klassikkolevyyn

Pete Townshend ja Roger Daltrey The Who Sell Out -albumin kannessa.

Yle Teemalla esitettävä ohjelma on jo katsottavissa Yle Areenassa.

Tässäpä kaikille The Who -yhtyeen sekä ylipäänsä rockmusiikin ystäville katseluvinkki tälle illalle: Yle Teemalla saa tänään Suomen ensiesityksensä nimensä mukaisesti rockin klassikkolevyihin pureutuvan Classic Albums -dokumenttisarjan tuore osa, jossa suurennuslasin alle otetaan The Who -yhtyeen vuonna 1967 julkaistu The Who Sell Out -levy.

The Who Sell Out oli konseptialbumi, joka jäljitteli kansainvälisillä vesillä toimineiden piraattiradioiden lähetyksiä mainoksineen päivineen. Dokumentissa käsitelläänkin paljon myös näitä piraattiradioita, joista tunnetuimpia olivat Radio Caroline ja Radio London. Muun muassa I Can See For Miles -hitin sisältänyt The Who Sell Out ei ollut ilmestyessään valtaisa menestys (itse asiassa se oli bändin heikoimmin kotimaan albumilistoilla pärjännyt levy), mutta kriitikot ylistivät sitä ja monet pitävätkin sitä yhtyeen parhaimpana.

Rockin klassikkolevyt: The Who Sell Out esitetään Teemalla tänään (18.8.) kello 21:45. Ohjelma löytyy myös Yle Areenasta, jossa se on katsottavissa jo nyt.

Mainittakoon vielä, että Areenasta löytyy myös muitakin mainion Classic Albums -sarjan uusimpia, viime vuonna julkaistuja osia. Areenassa on katsottavissa Rockin klassikkolevyt: Zappa – Freak Out, Rockin klassikkolevyt: Morrison Hotel, Rockin klassikkolevyt: Suede sekä Rockin klassikkolevyt: Soul II Soul.