Pappa-Mustaine antaa arvostelijoiden kuulla kunniansa poikansa potkittua nosteessa olleen thrash-bändin ulos Megadeth-kiertueelta

18.8.2016 21:28

Yhdysvaltalaisen thrash metal -yhtye Havokin oli määrä osallistua Megadethin, Amon Amarthin, Suicidal Tendenciesin ja Metal Churchin yhteiskiertueelle, mutta yhtye pudotettiin yllättäen kattauksesta ja vieläpä niin sanotusti viime tipassa. Blabbermouth raportoi Havokin joutuneen kieltäytymään Megadeth-pomo Dave Mustainen pojan Justisin luotsaaman Mustaine Managementin tarjoamasta ”hyväksymiskelvottomasta managerisopimuksesta”.

Havokin kitaristi-laulaja David Sanchez kommentoi tilannetta tiedotteessaan seuraavasti: ”Joudumme raskain sydämin ilmoittamaan metallifaneille, että emme ole mukana Megadethin tulevalla kiertueella Amon Amarthin, Suicidal Tendenciesin ja Metal Churchin kanssa. Emme ole myöskään menossa elokuussa ja syyskuun alussa Meksikoon, kuten suunnitelmana oli.”

”Odotimme näitä keikkoja innolla, mutta valitettavasti herra Mustaine on päättänyt pudottaa meidät pois kiertueelta. Syyt poissaoloomme löytyvät puhtaasti Mustaine Managementin sopimustarjouksesta, jonka suhteen neuvottelut ovat täysin kariutuneet. Voimme paljastaa, että meille tarjottu managerointisopimus oli hyväksymiskelvoton, emmekä siten suostuneet sitä allekirjoittamaan.”

”Neuvotellessamme sopimuksesta lakimiehemme avustuksella, Mustaine Management uhkasi potkaista meidät pois Megadeth-kiertueelta, oli toistuvasti tavoittamattomissamme ja lopulta kertoi oman asianajajansa välityksellä, etteivät he enää työskentele Havokin kanssa. Kerromme tämän kaiken vain selvittääksemme todelliset syyt faneillemme siitä, miksi emme ole tällä kiertueella enää mukana.”

Dave Mustaine ei tätä versiota tapahtumista niellyt, vaan riensi Twitteriin kertomaan omat näkemyksensä tilanteesta. ”Se on valetta, @metalsucks on aivan pihalla, David Sanchez valehtelee, mikäli hän tarinoi tuollaisia”, mies kirjoittaa ja kehottaa reporttereita ottamaan yhteyttä manageriportaaseensa.

Jossain vaiheessa meno ehti äityä jo melko piikikkääksi:

Myös Justis Mustaine on astunut kohun tiimoilta julkisuuteen omilla Facebook-sivuillaan. Mies kirjoittaa, ettei ole saanut ansaitsemaansa korvausta huolimatta siitä, että on ollut mukana rakentamassa Havokin uran tähän asti menestyksekkäintä vuotta. Tarjottuaan yhtyeelle sopimusta, jossa mies kuittaisi standardin mukaiset 15 prosenttia orkesterin tuloista, Havok kieltäytyi kunniasta ja Mustaine pudotti heidät siten listoiltaan. Lopuksi mies vielä toivottaa kaikesta huolimatta onnea ja menestystä ”loistavalle bändille”.

Lisää luettavaa