Paul McCartney muistelee edesmennyttä rock ’n’ roll -pioneeria – ”Hänen äänensä, pianonsoittonsa ja tyylinsä innoitti meitä suuresti”

Fats Domino oli suuri esikuva kaikille Beatles-muusikoille.
27.10.2017 13:24

Paul McCartney julkaisi sivuillaan muistokirjoituksen keskiviikkona menehtyneelle rock ’n’ rollin pioneerille Fats Dominolle. McCartney kertoo Dominon olleen suuri esikuva kaikille The Beatles -muusikoille ja muistelee, miten nämä pääsivät kerran tapaamaan suurmiestä tämän kotikaupungissa.

”Lepää rauhassa Fats Domino, suuri rock ’n’ roll pianisti ja laulaja, joka ihastutti meitä varhaisina aikoina Liverpoolissa. Hänen hittinsä kuten Ain’t That A Shame, Blueberry Hill ja I’m In Love Again tutustuttivat meidät New Orleans -soundille. Olimme innoissamme tavatessamme hänet hänen kotikaupungissaan New Orleansissa. Hänellä oli jättimäinen, timantein koristeltu kello – se oli ensimmäinen kerta, kun pääsimme kosketuksiin sellaisten helyjen kanssa!” McCartney kirjoittaa.

”Hän oli yksi suosikkilaulajistani, joten tulen aina muistamaan häntä lämmöllä ja ajatuksissani hänellä on aina se tuttu pilke silmäkulmassa. Luin jostain, että hänellä oli kahdeksan lasta. Hänen oikea nimensä oli Antoine ja hänen lapsensa nimet ovat Antoine III, Anatole, Andre, Antonio, Antoinette, Andrea, Anola ja Adonica. Se jos mikä on todella hänen tyylistään!”

Lisää luettavaa