Paul Stanleyn pitkäaikaisen kitarateknikon perhe haastaa Kissin oikeuteen kuolemantuottamuksesta

12.10.2023 20:41

Paul Stanleyn edesmenneen kitarateknikko Fran Stueberin perhe on haastamassa Kissin oikeuteen. Asiasta uutisoi Rolling Stone. Stueberin leski Catherine Stueber ja muita perheenjäseniä jätti kanteen Los Angelesissa keskiviikkona.

Perhe väittää, että covid-19-tartunnan kesken End of the Road World Tour -kiertueen saaneen Stueberin kuolema oli ”suoraa seurausta vastaajien luomista vaarallisista olosuhteista”.

Kanteessa vastaajiksi on nimetty Stanley, Gene Simmons ja yhtyeen manageri Doc McGhee, Live Nation sekä hotelliketju Marriott.

Rolling Stone uutisoi vuonna 2021 useiden Kissin roudareiden väittäneen löyhien covid-protokollien olleen osatekijä Stueberin kuolemassa. Perheen mukaan kunnollisten covid-varotoimien puute aiheutti koronatartuntojen leviämisen yhtyeen jäsenten ja henkilökunnan keskuudessa johtaen lopulta Stueberin kuolemaan. Kanteessa perhe hakee vahingonkorvauksia sekä korvauksia tulojen menetyksestä ja lääkäri-/hautauskuluista.

Kiss perui vuonna 2021 useita konsertteja Stanleyn ja Simmonsin covid-tartuntojen takia. Stueberin kuoleman aikoihin Kiss kiisti, että sen covid-varotoimenpiteissä olisi huomautettavaa.

The End of the Road -kiertueen on määrä päättyä tänä vuonna.

Lisää luettavaa