Perjantaibiisi: Brother Firetribe – For Better Or For Worse

21.3.2014 09:33

Soundi.fi:n Perjantaibiisi-sarjassa nostetaan perjantain ja ovella kolkuttelevan viikonlopun kunniaksi esille yksi ajankohtainen kotimainen kappale. Tänään vuoron saa Brother Firetribe ja uutuussinglensä For Better Or For Worse, joka on nyt Soundin netissä ensisoitossa!

Brother Firetriben uusi levy Diamond In The Firepit julkaistaan 2. toukokuuta. Ensimmäinen single For Better Of For Worse julkaistaan tänään ja biisi on nyt ensisoitossa Soundin netissä.

Pekka Heinon, Emppu Vuorisen, Jason Flinckin, Tomi Nikulaisen ja Kalle Torniaisen muodostama Brother Firetribe on niittänyt mainetta hyväntuulisena hardrockbändinä.

− Siinä vaiheessa, kun levy oli vihdoin kasassa ja alettiin kelaamaan biiseistä ekaa sinkkua, For Better Or For Worse oli yksi selkeimmistä vaihtoehdoista, alusta alkaen, taustoittaa singlevalintaa laulaja Heino.

− Järkeilimme, että siinä on tutut Tribe-elementit osuneet hyvin kohdalleen, lähtien eri osioiden melodiakoukuista päätyen yleissoundiin, biisin edustaessa hienosti koko tulevan levyn ilmettä ja koko bändiä sellaisena, miten jengi meidät vielä toivottavasti muistaa. Edelleen ollaan vahvasti sitä mieltä, että biisi asettuu Triben materiaalissa sinne kärkipäähän.

Spinefarm Records julkaisee uudelleen myös bändin kaksi edellistä levyä False Metal ja Heart Full Of Fire. Albumit julkaistaan huhtikuussa bonuskappaleilla ryyditettynä. Vuonna 2008 alun perin julkaistu Heart Full Of Fire on myynyt kultaa.

Perjantaibiisi:

Brother Firetribe − For Better Or For Worse

Lisää luettavaa