Phil Anselmo tylyttää häntä rasismista syyttänyttä Anthraxin Scott Iania – ”Sanoo tyyppi, joka on julkaissut levyn Speak English Or Die”

16.12.2016 12:44

Phil Anselmo on pahoitellut julkisuudessa useaan otteeseen Dimebash-tapahtuman natsitervehdyskohua ja mies tuntuukin olevan aidosti katumapäällä. Mutta se ei tarkoita, etteikö suorasanainen Anselmo voisi laukoa takaisin ja kritisoida hänet rasistiksi leimanneita kollegoita.

Juontaja Eddie Trunk nosti aiheen pöydälle viime viikonloppuna Sirius XM -radion Trunk Nation -ohjelmassa. Trunk kysyi Anselmon mielipidettä Machine Headin Robb Flynnistä sekä Anthraxin Scott Ianista, jotka olivat ensimmäisten joukossa julkisesti Anselmon niskassa.

– Näiden niin sanottujen kollegoiden, jotka minua kritisoivat, tulisi ottaa pitkä ja vilpitön katse peiliin. Sama koskee kaikkia, jotka heittelevät sanoja ”rasismi” tai ”rasisti” niin vapaasti. Heidän tulisi oikeasti ymmärtää noiden sanojen paino. Se on todella raskas syytös, kun ottaa huomioon, etteicät tunne minua paskan vertaa muuten kuin siitä, mitä ovat nähneet keikoilla, musiikkivideoissa tai haastatteluissa, Anselmo aloittaa yleisellä tasolla.

– Sitten tulee Scott Ian, joka lähettää minulle sähköpostia päivä tapahtuneen jälkeen. ”Phil, se mitä näin oli rumaa” ja sellaista. Näin sanoo tyyppi, joka on julkaissut levyn Speak English Or Die [Ianin sivuprojektin Stormtroopers Of Deathin levy vuodelta 1985]. Jos sitä levyä yritettäisiin saada ulos nyt, niin ei vittu onnistu. Kaikki olisivat hänen kurkussaan kiinni ja hän tietää sen kyllä.

Scott Ian myös kommentoi mediassa, että Anselmon tulisi tehdä lahjoitus jollekin juutalaiselle hyväntekeväisyystoimijalle mikäli hän on todella pahoillaan. Anselmo sanookin toimineensa juuri näin.

– Mutta kerrottiinko siitä ikinä missään? Ei tietenkään. Ei sellaisesta saa myyviä otsikoita, Anselmo puuskahtaa.

Alla Philip Anselmon haastattelu kokonaisuudessaan. Puhe kääntyy Dimebashiin ja rasismisyytöksiin 20 minuutin paikkeilla.

Lisää luettavaa