Phil Anselmo on tahrannut Panteran maineen, sanoo Vinnie Paul

Vinnie Paul ampuu jälleen alas turhat toiveet Panteran mahdollisesta paluusta.

Pantera

Kuten varmasti jokainen, jolle metallimusiikkipiirit ovat vähänkään tuttuja tietää, Pantera hajosi aikanaan vähemmän hyvässä hengessä. Pahaa verta on ollut erityisesti Phil Anselmon ja veljespari Vinnie Paulin sekä Dimebag Darrellin välillä. Vinnie Paul, joka ei ole puhunut Anselmolle 16 vuoteen, on viime aikoina seurannut sivusta Anselmon touhuja eikä ole niistä kovin mielissään.

– Hän on tehnyt paljon asioita, jotka tahraavat Panteran maineen. Mitä edustimme ja mistä bändistä oli kyse. Se on surullista. Mutta minä teen sitä, mistä olen ylpeä, eli jatkan Hellyeahin kanssa. En minä hallitse Anselmon tekemisiä, Vinnie Paul kertoi brasilialaisen R7:n haastattelussa (video alla).

– Yritimme saada välimme kuntoon Damageplanin aikaan, mutta hän ei halunnut olla missään tekemisissä sen kanssa. Ja sitten veljelleni tapahtui, mitä tapahtui ja se oli viimeinen naula arkkuun.

Pantera-kitaristi Dimebag Darrell ammuttiin lavalle kesken Damageplanin keikan marraskuussa 2004. Sen jälkeen fanit ovat usein spekuloineet, voisiko Pantera tehdä vielä esimerkiksi keikkoja tuuraavan kitaristin kanssa. Useimmiten esiin nouseva nimi on Darrellin hyvä ystävä Zakk Wylde.

Vinnie Paul ei kuitenkaan lämpene ajatukselle vaan keskittää kaiken huomionsa nykyiselle bändilleen Hellyeahille.

– Henkilökohtaisesti suljin sen oven, kun Pantera lopetti. Moni ei tunnu tajuavan sitä. Sille on syynsä, miksi hajosimme. Ja nyt kun veljeni on poissa, mitään reunionia ei ole tulossa, piste.

– Jos roikut kiinni menneessä, sinulla ei ole tulevaisuutta.