Pimeyden prinssin terveyshuolet jatkuvat – Ozzy Osbourne viety sairaalaan

Sami Lommi

Sitkeän flunssan komplikaatiot vaativat sairaalahoitoa.

Ozzy Osbournella ei ole viime aikoina mennyt kovin vahvasti terveyspuolella. Ensin miehen käteen iski paha infektio ja sitten pahemmanlaatuinen flunssa sai pimeyden prinssin siirtämään kokonaisen Euroopan-kiertueen – Suomen-keikka mukaanluettuna – hamaan tulevaisuuteen.

Flunssa onkin osoittautunut todella sitkeäksi, sillä Ozzyn managerina toimiva vaimo Sharon Osbourne kertoo Twitterissä miehensä joutuneen jälleen sairaalaan saamaan hoitoa taudista johtuneisiin komplikaatioihin. The Blastin saamien tietojen mukaan laulaja kirjautui sairaalaan maanantaina Sharonin ja poikansa Jackin saattelemana. Ilmeisesti tilanne ei onneksi ole hengenvaarallinen, mutta Sharon jäi kuitenkin miehensä rinnalle ja oli näin poissa tiistain The Talk -keskusteluohjelman nauhoituksista, jonka vakiopanelisteihin Sharon kuuluu.

”Hänen lääkäriensä mielestä tämä on paras tapa saada hänet nopeammin terveiden kirjoihin. Kiitämme kaikkia huolenpidosta ja rakkaudesta”, Sharon kirjoittaa.

Toivokaamme pikaista paranemisia ja voimia Ozzylle, toivottavasti mies pääsee tolpilleen ja No More Tours 2 -kiertue pääsee taas jatkumaan!