Pink Floyd -rumpali Nick Masonin Helsingin-konsertti siirtyy ensi vuoteen – Uusi päivämäärä selvillä

Saucerful of Secrets -konsertti siirtyy lähes tasan vuodella eteenpäin.

Pink Floyd -rumpali Nick Masonin oli tarkoitus konsertoida Saucerful of Secrets -kokoonpanonsa kanssa Helsingin Kulttuuritalolla 12. kesäkuuta, mutta luonnollisesti yhtyeen Euroopan-kiertue päätettiin lykätä tuonnemmaksi. Nyt kiertueen ja Helsingin-keikan uudet päivämäärät on lyöty lukkoon.

Mason kumppaneineen saapuu Helsingin Kulttuuritalolle 8. kesäkuuta 2021 eli konsertti siirtyy melkein tasan vuodella eteenpäin. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan myös uudelle päivämäärälle, mutta liput voi myös halutessaan palauttaa 11.7. saakka. Lippupisteestä pilettinsä ostaneet löytävät lisätietoa palauttamisesta täältä, Tiketistä lippunsa ostaneet puolestaan täältä.

Lontoossa 2018 ensimmäisen keikkansa soittaneen, huippumuusikoista koostuvan yhtyeen repertuaariin kuuluu parhaita paloja Pink Floydin vuoden 1967 The Piper At The Gates Of Dawn -albumista vuoden 1971 Meddle-pitkäsoittoon saakka. Keikoilla on kuultu ainutlaatuisia versioita esimerkiksi kappaleista Lucifer SamArnold Layne sekä Bike, joita ei Pink Floydin silloisissa liveseteissä kuultu. Yhtyeessä ovat mukana kitaristi Lee Harris, Gary Kemp sekä pitkäaikainen Pink Floyd -ulkojäsen, basisti Guy Pratt. Kosketinsoittimista ja ohjelmoinnista vastaa Dom Beken.