Planeetan kaikkien aikojen parhaat metallilevyt? No, tässä olisi tarjolla itsensä Metallijumalan mielipide

https://www.youtube.com/watch?v=CUzcxJNZKC4

Judas Priestin laulaja Rob Halford tunnetaan myös lempinimellä Metal God, joka toki tulee British Steel -albumin klassisesta Metal Gods -biisistä.

Halford on (luonnollisesti) kovan luokan metallifani, ja tänä päivänä mies intoilee muun muassa Power Tripin ja Babymetalin kaltaisista uudemmista nimistä. Mutta ne kaikkien aikojen kovimmat metallilevyt? Soundi kysyi asiaa Halfordilta ja mieshän tiputti listan kuin apteekin hyllyltä.

– Okei, hemmetin paha kysymys! Jonakin päivänä vastaisin toisella tavalla, mutta nyt ensimmäisinä mieleen nousevat Slayerin South Of Heaven, Metallican Ride The Lightning, Panteran Far Beyond Driven, Iron Maidenin The Number Of The Beast ja – tietenkin – Judas Priestin Painkiller (naurua).

– Nostettakoon tälle listalle myös eräs tuoreempi tapaus, sillä tykkään kovasti Megadethin viimeisimmästä Dystopia-levystä.

Judas Priest julkaisee uuden Firepower-albuminsa maaliskuun alkupuolella. Soundi voi kertoa jo nyt, ettei sekään ole ollenkaan hassumpi raskaampi levytys. Itse asiassa se on aivan pirun kova.