Pori Jazz tiedottaa kiinnostavista kiinnityksistä – Alanis Morissette saapuu ensi kesänä Suomeen!

Alanis Morissette.

Tämäpä yllättävä siirto, mutta varsin ilahduttava joka tapauksessa. Pori Jazz tiedottaa uusista artistikiinnityksistään, ja mukana on kaikille 1990-luvun nuorille kovin tuttu kanadalaistähti Alanis Morissette. Hyvä!

Morissette konsertoi tapahtumassa 21. heinäkuuta. You Oughta Now -laulajan lisäksi Porissa nähdään brittiläinen Jessie Ware, amerikkalainen Cigarettes after Sex, nykyjazzin superkokoonpano R+R=NOW sekä New Yorkissa majaileva free jazz -tähti Carla Bley.

Morissetten edellisestä Suomen-vierailusta onkin kulunut aikaa, sillä laulaja on esiintynyt maassamme vain kerran vuonna 1999 Helsingin Hartwall-areenalla. Pori Jazzin aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat muun muassa Nick Cave & The Bad Seeds, Litku Klemetti ja Gogo Penguin. Lisää julkistuksia on luvassa kevään mittaan.

Tapahtuman liput ovat nyt myynnissä hintaan 78 euroa, S-etukortilla saa kuusi euroa alennusta. Lauantain 21.7. liput tulevat myyntiin Ticketmasterissa 19. helmikuuta, muiden päivien liput ovat myynnissä jo nyt.