Princen takki ja paita Purple Rainista sekä paljon muuta leffakamaa – Huutokauppahommia olisi taas tiedossa

30.6.2016 11:35

Princen ”Yellow Cloud” -kitara huutokaupattiin hiljattain noin 130 000 eurolla. Nyt eBayn huutokaupassa on 1.-3. heinäkuuta välisenä aikana tarjolla Princen Purple Rain -elokuvassa käyttämä paita sekä moottoripyörätakki. Vaatekappaleet myydään erikseen.

The Kid -roolihahmon valkoisen röyhelöpaidan lähtöhinta on 3 000 dollaria eli noin 2 700 euroa. Mustan takin lähtöhinta on puolestaan 6 000 dollaria eli noin 5 400 euroa.

Vaatteet ovat osa eBayn Hollywood Auction 83 -huutokauppaa, jossa myydään paljon muutakin leffakamaa, kuten Arnold Schwarzeneggerin Terminator-elokuvassa käyttämä vaateparsi, Star Trek -memorabiliaa, Toby Maguiren Spider-Man -puku ja Paluu tulevaisuuteen -elokuvan urheilualmanakka. Myytävänä on myös muuta musiikkiin liittyvää tavaraa, kuten Eric Claptonin, Neil Youngin, Jimmy Pagen ja monen muun nimmaroima kitara.

Lähtöhinnaltaan kallein myyntiesine on Star Wars -elokuvassa käytetty X-Wing -miniatyyri, josta saa pulittaa vähintään 150 000 dollaria (noin 135 ooo euroa). Mikäli sen verran rahaa ei nyt satu patjojen välistä löytymään, 180 euron lähtöhintaan saa jo esimerkiksi Footloose-elokuvan käsikirjoituksen.

Huutokauppa on tosiaan käynnissä kuluvana viikonloppuna, joten kaikki kiinnostuneet suunnatkaahan eBayhin hop hop.

Lisää luettavaa