”Pyörällä baariin takki auki ilman käsiä, kyl sä tiät”, kuului Huoran ohjeistus videonsa ohjaajalle – Tässä lopputulos

Videolla pyöräillään ja törttöillään tuttuun tapaan.

Punkyhtye Huora julkaisi vappuna Pyörällä baariin (taksilla himaan) -singlen, joka on nyt saanut kylkeensä arvoisensa musiikkivideon. Ohjauksesta, käsikirjoituksesta ja tuotannosta vastaa yhtyeen luottomies Timo Lepistö ja videon päähahmona pyöräilee ja törttöilee Eero ”Safka” Pekkonen.

”Annoimme Timpalle suuntaviivat ’pyörällä baariin takki auki ilman käsiä, kyl sä tiät’ ja jäimme odottamaan lopputulosta. Timppa tiimeineen ylitti kaikki bändin odotukset jälleen kerran. Erityiskiitokset menee etäisesti kitaristimme isää muistuttavalle päähenkilölle, joka sekoili Nekalassa erittäin pitkän päivän erittäin ikimuistoisesti. Kiitämme myös mukana olleita Katiskaa, lapsia, koiria, naisia, olette parhaita!” yhtye kommentoi ja kiittelee.

Huora työstää parhaillaan kolmatta pitkäsoittoaan luottomiehensä Matti Lötjösen johdolla Tampereella Fantom- ja Indigo Sick –studioilla. Tulevana kesänä Huora myös keikkailee muun muassa Oulun Qstockissa ja Nokian Tuhdimmat Tahdit -festivaalilla. Lisää keikkoja julkistetaan myöhemmin.