Pyöreitä täyttävä Wedding Crashers juhlii levyn ja kiertueen merkeissä – kuuntele uusi Mick Jagger -imitoinnista syntynyt kappale

"Me taidettiin juoda jossain sessioissa vähän olutta", yhtye tunnustaa.
17.9.2019 13:23

Helsinkiläistrio Wedding Crashersin perustamisesta tulee tänä vuonna kuluneeksi täydet 10 vuotta. Asiaa juhlistetaan juhlakiertueella, joka käsittää keikkoja niin Suomessa kuin Saksassa.

”Olo on täsmälleen kuten ala-asteen neljännellä luokalla. Seison tässä koulun pihalla, kädessä on liian isot hanskat ja räkä valuu nenästä. Tiedän, että emme ole enää aivan keltanokkia, mutta koulun kingillä olisi varmasti itsevarmempi olo? No ihan sama, jatketaan leikkimistä”, laulava basisti Oskari Halsti hymyilee.

Ennen marraskuussa alkavaa kiertuetta yhtye julkaisee myös uuden Bonds-pitkäsoiton, joka yhdistää taannoin ilmestyneet Side A– ja Side B -ep-levyt yhdeksi kokonaisuudeksi. 1. marraskuuta ilmestyvälle albumille heitettiin mukaan lisäksi uusia kappaleita, joista tänään on julkaistu näytteeksi Modern Medicine -single.

”Me taidettiin juoda jossain sessioissa vähän olutta ja laitettiin muina rokkifaijoina aurinkolasit päähän ja mentiin mikrofonit käsissä matkimaan Mick Jaggereita ja siinä sitten tarttui narulle tuollasta. Ei ne laulut ehkä hiotuimmat ole, mutta niissä kuuluu tietty tekemisen hauskuus, joka menee kaiken edelle”, tunnustaa laulava kitaristi Esa Pottonen.

Wedding Crashersin kiertue starttaa 6. marraskuuta Helsingin On The Rocksista ja jatkuu seuraavana iltana Tampereen Telakalla. Tämän jälkeen yhtye suuntaa keikkabussin nokan kohti Saksaa.

Lisää luettavaa