Qstock tiedottaa 12 uudesta artistikiinnityksestä – muun muassa Lily Allen saapuu kesällä Ouluun

Oulun festivaaliylpeys Qstock täydentää ohjelmistoaan 12 esiintyjällä. Festivaalin viimeisin ulkomainen kiinnitys on englantilainen laulajatähti Lily Allen. Hivenen yllättävä siirto, mutta tervetullut joka tapauksessa!

Tapahtuman muita uusia kansainvälisiä vahvistuksia ovat metalliyhtye Cyhra Ruotsista ja modernia progevaikutteista heavyä soittava Defecto Tanskasta. Kotimaisista artisteista saapumisensa festivaalille ovat varmistaneet Neon 2, Don Johnson Big Band, Roope Salminen & Koirat, Scandinavian Music Group, Reino Nordin, Litku Klemetti, Timo Rautiainen & Niskalaukaus, Stig Dogg ja Disco Ensemble.

Qstockin aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat muun muassa Hurts, Cheek, Bad Religion, The Rasmus, Hardcore Superstar, Dagny ja Redrama. Ohjelmistoa täydennetään seuraavan kerran maaliskuussa.

Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 27.-28. heinäkuuta. Festivaalin päiväliput kustantavat 69–79 euroa, kahden päivän lippu on alkaen 109 euroa. Nämä hinnat ovat voimassa maaliskuun loppuun saakka, sitten kallistuu.