Queen joukkoisti fanit tekemään musiikkivideoita klassikkokappaleilleen – Upeat lopputulokset katsottavissa

https://www.youtube.com/watch?v=fDtomvdT0lM

You Are The Champions -projekti synnytti kolme toinen toistaan hienompaa videota.

Kun Queenin Bohemian Rhapsody -musiikkivideo rikkoi Youtubessa miljardin katselukerran rajapyykin, päätti yhtye juhlistaa asiaa laittamalla pystyyn You Are The Champions -projektin, jossa se kutsui fanit luomaan musiikkivideoita klassikkokappaleilleen. Yhteistyössä Youtube Musicin , Universal Music Groupin ja Hollywood Recordsin kanssa toteutetun projektin tuotokset on nyt julkistettu ja lopputuloksena syntyi kolme hienoa videoteosta.

A Kind Of Magic -videota varten yhtye pyysi faneja lähettämään piirroksiaan, taideteoksiaan ja animaatioitaan. Osaa ottikin lopulta yli 2 700 artistia 121 maasta ja taideteoksia lähetettiin kaikkiaan yli 10 000. Lopputulos on nähtävillä tuossa yläpuolella.

Don’t Stop Me Now -videolle yhtye halusi puolestaan vangita liikettä ja pyysi faneiltaan Polly Bennettin suunnittelemaan koreografiaan pohjautuvia tanssivideoita. Osanottajia tälle videolle kertyi yli 1 800, joukossa niin harrastelijoita kuin myös tanssin ammattilaisia. Lopputuloksena on oikea hyvän mielen video, jonka löydät artikkelin lopusta.

Bohemian Rhapsody -videolle kerättiin puolestaan soittajien ja laulajien tulkintoja ikonisesta kappaleesta. Lähes 5 500 esiintyjän tulkinnoista koottiin lopulta yksi kollaasi ja mukana on niin perinteisiä rokkibändisoittimia kuin myös muun muassa viulua, ksylofonia, pasuunaa, ukulelea, harppua, melodikaa, harmonikkaa ja viinilaseja. Monen fanin videolta löytyy näkemä myös hauska kumarrus Wayne’s Worldin suuntaan… Hienon videon löydät niin ikään tuosta alapuolelta.

”Ei ole mitään niin palkitsevaa, kuin nähdä, miten työmme on inspiroinut ihmisiä kaikkialla maailmassa ja miten he sen pohjalta luovat omia esityksiään ja taideteoksiaan. Visioiden monipuolisuus on todella mykistävää. Iso kiitos kaikille, jotka osallistuivat tähän”, kitaristi Brian May kiittelee.