Queen saa oman versionsa klassisesta lautapelistä – ”Suunnitteleminen muistutti levyn tekemistä”

Kitaristi Brian May on vahvistanut blogissaan, että lelu- ja lautapeliyhtiö Hasbro julkaisee keväällä virallisen Queen-Monopolin. May kertoi asiasta sivuillaan, kun tuote ilmestyi verkkokauppa Amazonin valikoimiin. Myös yhtyeen virallisella Facebook-sivulla vahvistetaan pelin olevan tulossa.

”Kyllä, totta se on! Olemme kaikessa hiljaisuudessa työstäneet Queen-Monopolia nyt reilun vuoden ajan. Olen innoissani – pelin suunnitteleminen muistutti levyn tekemistä ja se oli todella hauskaa. Toivottavasti pidätte siitä!” May kirjoittaa.

Rolling Stone -lehti kertoo pelin ideaksi oman bändin nostamisen maineeseen ja mammonaan ”veroansoja, vankilaa ja konkurssia vältellen”. Pelissä tehdään kiertueita ja keikkapaikkoina ovat monet Queenin historiasta tutut merkittävät areenat. Myös pelinappulat ovat tuttuja viittauksia yhtyeen levyjen kansiin sekä musiikkivideoihin: pelaaja voi halutessaan olla vaikkapa robotti News Of The World- levyn kannesta, I Want To Break Free -videosta tuttu pölynimuri tai Brian Mayn kitara.

Queen-Monopolin kerrotaan ilmestyvän kauppoihin 5. toukokuuta.