Radiolegenda ei voi edelleenkään uskoa Soundgarden-keulakuvan tehneen itsemurhaa – ”Hän ei muuten tappanut itseään, ihan vain tiedoksenne”

Radiopersoona Howard Stern ei edelleenkään voi uskoa Soundgarden-vokalisti Chris Cornellin tehneen itsemurhaa. Mies on esittänyt vastaavia näkemyksiä edesmenneen laulajan kohtalosta aiemminkin.

Stern palasi aiheeseen Saturday Soundtracks -ohjelmassa, soitettuaan Cornellin esittämän akustisen version Black Hole Sunista, jota pitää yhtenä parhaista koskaan kirjoitetuista kappaleista.

”Hän ei muuten tappanut itseään, ihan vain tiedoksenne”, Stern tokaisi biisin päätteeksi. ”Ei millään. Noin hyvännäköinen kundi, joka osaa laulaa tuolla tavoin ja soittaa kitaraa ei vain tappaisi itseään. Ei sitten millään… mahdoton ajatus.”

Stern sanoi samaa heti tuoreeltaan suru-uutisten tultua julki toukokuussa 2017. ”Hän ei voinut tehdä itsemurhaa”, mies totesi tuolloin. ”En vain voi ymmärtää sitä, että kaveri jolla on asiat noin hyvin tappaisi itsensä. En vain voi uskoa sitä. On hullua ajatella, kuinka monta laulajaa 90-luvun grunge-skenestä on jo poistunut keskuudestamme. Kurt Cobain nyt tietenkin, Alice In Chainsin Layne Staley, Blind Melonin Shannon Hoon on kuollut, samoin Stone Temple Pilotsin Scott Weiland.”

”Hyvännäköisten ihmisten ei pitäisi olla surullisia. Minun pitäisi olla surullinen, ja sinun pitäisi löytää minut roikkumasta vyön varassa. Ihan oikeasti, mitä minulla on meneillään? Näytän ihan Ichabod Cranelta”, mies vitsaili.