Rage Against The Machine -rumpali kertoi bändin faneille ikäviä uutisia – ”Olen pahoillani…”

Se oli jälleen siinä.
4.1.2024 08:05

Rage Against The Machine -fanien pitkäaikainen toive toteutui, kun yhtye aktivoitui yli kymmenen vuoden tauon jälkeen taas keikkailemaan kesällä 2022. Yhtyeen oli tarkoitus kiertää Pohjois-Amerikan lisäksi myös Euroopassa ja Isossa-Britanniassa, mutta laulaja Zack de la Rocha onnistui Amerikan-kiertueella telomaan jalkansa siihen malliin, että Euroopan- ja Iso-Britannian-osuudet jouduttiin perumaan.

Fanit ovat siitä lähtien kärsivällisesti odottaneet tietoa, lähteekö yhtye taas tien päälle laulajan toivuttua. Nyt yhtyeen rumpali Brad Wilk on ikävä kyllä kaatanut kylmää vettä kaikkien toiveikkaiden fanien niskaan ja ilmoittanut, ettei yhtyeen paluu ollut tällä kertaa kovin pitkäaikainen.

”Tiedän, että monet ovat odottaneet meiltä ilmoitusta peruuntuneiden keikkojen korvaavista päivistä, mutta en halua enää elätelä turhia toiveita. Vaikka onkin ollut puheita, että keikkoja voi mahdollisesti tulevaisuudessa tulla, haluan teidän tietävän, että Rage Against The Machine (Tim Commerford, Zack, Tom Morello ja minä) ei tule enää koskaan kiertämään tai keikkailemaan”, Wilk kertoo Instagram-julkaisussaan.

”Olen pahoillani niiden puolesta, jotka odottivat, että näin vielä tapahtuu. Sitä minäkin toivoin…”

Viime vuonna Rock ’n’ Roll Hall of Fameen nimetty yhtye perustettiin Los Angelesissa vuonna 1991. Yhtye hajosi vuonna 2000, mutta palasi keikkalavoille 2007-2011. Yhtye tiedotti toisesta paluustaan 2019, mutta kiertueita jouduttiin lykkäämään aina vuoteen 2022 asti koronapandemian vuoksi.

Lisää luettavaa