Rankka väite: Michael Jacksonin entinen lääkäri sanoo Joe Jacksonin kastroineen poikansa kemiallisesti

Michael Jackson Bad-levyn aikaan.

Popin edesmenneen kuninkaan lääkäri Conrad Murray, joka tuomittiin syylliseksi kuolemantuottamukseen annettuaan laulajalegendalle kuolettavan annoksen kipulääkkeitä vuonna 2009, väittää viime kuussa menehtyneen Joe Jacksonin kastroineen Michaelin kemiallisesti.

”Joe Jackson oli lapsilleen yksi huonoimmista isistä historiassa”, Murray lataa The Blastin käsiinsä saamalla videolla ja sanoo Michaelin kertoneen hänelle kokemistaan julmuuksista lukuisia kertoja.

”Sitä, että hänet kastroitiin kemiallisesti korkean lauluäänen ylläpitämiseksi takia, ei voi sanoin kuvailla”, Murray toteaa videolla. ”Toivottavasti Joe Jackson löytää pelastuksen helvetistä.”

Michael Jackson itse kuvaili Joen kasvatusmetodeja vuoden 2003 Living With Michael Jackson -dokumentissa seuraavasti: ”Sain muustakin kuin vain vyöstä — piuhoista tai mistä tahansa, mitä hän vain käsiinsä löysi. Hän saattoi heittää sinut seinään niin kovaa kuin vain pystyi. Hän menetti malttinsa… olin tarpeeksi nopea, ettei hän saanut minua läheskään aina kiinni. Mutta silloin kun hän sai? Se oli ikävää. Todella ikävää.”

Murray vapautui vankeudesta istuttuaan kaksi vuotta neljän vuoden tuomiostaan vuonna 2013. Hänen lupansa harjoittaa lääkärin ammattia on evätty kolmessa eri osavaltiossa.