Rap-suuruuden lavarakennelmat saivat Tommy Leen veren kiehumaan – ”Paras kutsua asianajajat”

Mötley Crüe -rumpalin mielestä Travis Scott varasti hänen ideansa omaan lavashow'hunsa.
30.11.2018 11:16

Tommy Lee syyttää megasuosittua rap-artisti Travis Scottia ideavarkaudesta, uutisoi Billboard. Leen mukaan Scottin parhaillaan käynnissä olevalla AstroWorld-kiertueellaan käyttämät, tivolin inspiroimat lavarakennelmat kopioivat rumpalin Mötley Crüe -keikoilta tuttuja 360 astetta pyörivää ”rumpusilmukkaa” sekä ilmassa kulkevaa vuoristoratamaista The Crüeciflyta.

”Sain juuri kuulla, että tämä vitun idootti tai joku hänen tiimissään pölli 360:n sekä The Crüeciflyn! Mitä vittua! Keksikää omia ideoitanne, jätkät”, Lee avautuu Instagramissa.

”Tiedän, että kopioiminen on yksi kehumisen muoto, mutta tämä on suoraan minun juttuni varastamista”, Lee totesi ja heitti vielä Twitterin puolella suoran haasteen Travis Scottille: ”Paras kutsua asianajajat”.

Travis Scottin asianajajat kommentoivat Leen syytöksiä Billboardille ja totesivat rumpalin raivoamisen olevan täysin turhaa.

”Tommy ei keksinyt konseptia, jossa lavalla on vuoristorata eikä hänen syyttävälle purkautumiselleen ole mitään lakiteknistä pohjaa. Rakennelman kehittäjä ja omistaja on antanut Travisille täydet oikeudet käyttää laitteita alkuperäistä lavarakennelmaansa täydentämään.”

Lisää luettavaa