Richie Faulkner pitää Judas Priestin Rock & Roll Hall of Famesta rannalle jäämistä vitsinä – ”Ei uskottavuutta minun silmissäni”

15.1.2020 22:15

Aiemmin tänään Rock and Roll Hall of Fameen nimitettyjen artistien joukosta ei tälläkään kertaa löytynyt heavy metal -veteraanipoppoo Judas Priestin nimeä. Tämä huolimatta siitä, että kansa oli äänestänyt yhtyeen jo toista kertaa viiden, lopulliseen äänenlaskentaan extraäänen saavan aktin joukkoon.

Nyt kitaristi Richie Faulkner on vastaillut fanien kysymyksiin Twitterin puolella, ja kuten odottaa saattaa, monet ovat udelleet mieheltä tämän tuntemuksista rannalle jäämiseen liittyen. Eräänkin fanin ihmetellessä, että kuinka Depeche Mode, Whitney Houston, Nine Inch Nails ja Biggie Smalls voidaan nimittää kunniagalleriaan ennen Priestiä, Faulkner kommentoi tyhjentävästi.

”Se ei oikein käy järkeen, eihän Kenny?” mies kirjoittaa. ”Tämän takia Rock Hall ei ole minun silmissäni uskottava, eikä ole sitä ikinä ollutkaan.”

”Olen sanonut tämän ennenkin, mutta 50 vuotta mukana pelissä oleminen, aina vain uuden musiikin tekeminen ja maapallon ympäri rundaaminen maailman parhaille faneille on suurin kunnianosoitus jonka voin kuvitella”, kitaristi kommentoi toisessa twiitissään. ”Nämä instituutiot on perustettu näiden tyyppien rakentamalle pohjalle, ja se etteivät he ole mukana, on täysi vitsi. Olen puhunut, haha.”

”Jos haluatte kutsua sitä ROCK and Roll Hall of Fameksi, sitten tulisi aloittaa terveeltä ROCK-pohjalta (se kaikissa muodoissa), jolle rakentaa”, Faulkner opastaa. ”Perustajille, jotka loivat ja kehittivät rakastamamme musiikkityylin ja edistivät sen evoluutiota. Mitä se muutoin merkitsee?”

”Nine Inch Nails ennen teitä? Mikä vitsi”, joku totesi, ja Faulkner oli samoilla linjoilla: ”Luulen, että Reznorkin on asiasta samaa mieltä.”

Lukaise miehen twiitit alta.

https://twitter.com/RichieFaulkner/status/1217450400992894976

https://twitter.com/RichieFaulkner/status/1217453028250472448

https://twitter.com/RichieFaulkner/status/1217473735365660672

Lisää luettavaa