Richie Sambora tyrmää Jon Bon Jovin puheet siitä, että kitaristin elämä olisi poissa raiteiltaan – ”Pilailetteko?”

Kitaristi ei myös sulje pois mahdollisuutta nousta joskus Bon Jovi -yhtyeen kanssa lavalle.
20.10.2020 16:58

Bon Jovi -yhtyeen vuonna 2013 henkilökohtaisista syistä jättänyt kitaristi Richie Sambora tyrmää laulaja Jon Bon Jovin puheet siitä, ettei kitaristin elämä olisi raiteillaan. Jon Bon Jovi esitti huolensa hiljattain Rock Antennen haastattelussa ja toivoi, että Sambora olisi yhä mukana bändissä.

”Ei mene päivääkään, ettenkö toivoisi Richien saaneen elämäänsä kuosiin ja että hän olisi edelleen bändissä”, Jon Bon Jovi sanoi.

Daily Mail kysyi Samboran mielipidettä Jon Bon Jovin lausunnoista ja kitaristi totesi, ettei ymmärrä mistä laulaja oikein höpisee.

”Totta kai ero sattuu aina ja on vaikea asia. Mutta minulla oli sellainen tilanne, että jouduin tekemään vaikean päätöksen jättää bändi ja sen fanit. Minulla ja perheelläni oli todellinen hätätilanne ja tein sen päätöksen. Olen varma, että monet eivät siitä pitäneet”, Sambora toteaa.

”Mutta kun ihmiset sanovat, että elämä olisi jotenkin pois raiteiltaan – pilailetteko? Minähän olen korttelin onnellisin tyyppi!”

Kitaristi vakuuttaa, ettei hänen ja Jon Bon Jovin välillä ole kuitenkaan pahaa verta eikä mitään sotatilaa. Hän ei ole myöskään sulkenut pois mahdollisuutta nousta vielä jonain päivänä lavalle vanhojen ystäviensä kanssa. Sambora jakoi lavan yhtyeen kanssa viimeksi vuonna 2018, kun Bon Jovi nimettiin mukaan Rock and Roll Hall of Fameen.

”Meillä on ollut omat ylä- ja alamäkemme kuin kenellä tahansa parilla. Jon ja minä vietimme joskus enemmä aikaa toistemme kuin perheidemme kanssa, koska me olimme biisintekijät”, Sambora sanoo.

”Sen pitäisi olla jokin todella erityinen tilanne, että menisin takaisin, mutta en missään nimessä ole sulkenut asiaa pois. Minulla ei ole mitään bändiä vastaan.”

Lisää luettavaa