Rob Halford pohdiskelee, kuinka kiusallista lavalle rockin Hall of Fame -gaalassa nouseminen K. K. Downingin kanssa saattaisi olla

5.2.2022 20:20

Judas Priest -miekkoset Ian Hill ja Rob Halford kommentoivat Billboardin haastattelussa tunnelmiaan Rock And Roll Hall Of Fame -ehdokkuudensa tiimoilta.

Millaisin mielin kaksikko mahtaa suhtautua vuosien varrella rankastikin entisiä kumppaneitaan kritisoineen kitaristi K. K. Downingin kanssa lavalle nousemiseen, mikäli yhtye nyt ylipäätään kunniagalleriaan päätyy?

”Se ei ole meille mikään ongelma”, Hill toteaa. ”Ken oli oleellinen osa bändiä hyvin, hyvin pitkään. Hän ansaitsee olla siellä meidän muiden kanssa.”

Halford puolestaan ennustaa, että lavalle nouseminen entisen toverin kanssa ”ei olisi yhtä kiusallista kuin Acen [Frehley] ja Peterin [Criss] kohdalla [Kissin Fall of Fame -nimityksessä vuonna 2014]. En usko sen olevan lainkaan kiusallista. Sitä täytyy jäättää kaikki tuollainen taaksean, sillä se ilta on ainoa hetki, jolla on merkitystä — mutta katsellaan sitä sitten kun aika on.”

Judas Priest oli ehdolla rockin kunniagalleriaan edellisen kerran vuonna 2020. Yhtye on ollut Hall of Fame -kelpoinen vuodesta 1999. Hall of Fameen pääsijät julkistetaan toukokuussa ja itse kekkerit järjestetään myöhemmin syksyllä.

Judas Priestiltä nimensä galleriaan saisivat Halford, Hill, Glenn Tipton ja Scott Travis sekä entiset jäsenet Downing, Les Binks ja edesmennyt Dave Holland.

Lisää luettavaa