Rob Halford sanoo olleensa vihainen kuultuaan Judas Priestin Hall of Fame -nimityksen tarkemmasta muodosta – ”Se on turhauttavaa”

26.7.2022 21:56

Judas Priest nimitetään viimein tänä vuonna Rock And Roll Hall Of Fameen. Tätä on metallipiireissä odotettu jo vuosien ajan, mutta nimityksen tarkempi muoto on saanut jotkut kyseenalaistamaan sen legitimiteetin. Yhtye ei nimittäin nouse kunniagalleriaan tavalliseen tapaan esiintyjien kuten Eminemin, Dolly Partonin, Pat Benatarin ja muiden kanssa. Sen sijaan Priest palkitaan erityisellä Musical Excellence Awardilla.

Kyseinen kunnia ”annetaan artisteille, muusikoille, lauluntekijöille ja tuottajille, joiden alkuperäisyydellä ja vaikutuksella musiikin tekoon on ollut dramaattinen vaikutus musiikkiin.”

Laulaja Rob Halford sanoo AZ Centralin tuoreessa haastattelussa, että asia kalvaa toisinaan mieltä.

”Olin vähän vihainen. Onko sillä päivän päätteeksi merkitystä? Joinain päivinä tuumin, että ’ei, ei sillä ole väliä. Olemme Rock And Roll Hall Of Famessa. Ole kiitollinen. Nyt turpa tukkoon”, Halford toteaa. ”Ja sitten toisina päivinä ajattelen, että ’perhana sentään, miksi he antoivat meille Musical Excellence Awardin? Sillä se kuulostaa todella mahtailevalta. ’Musical Excellence Award, varattu sille ja sille ja niin edelleen.'”

”Se tuntui vähän siltä, että ’noh, Sabbath on mukana. Miksi me emme?’ Ei sillä että olisin kateellinen Sabbathille. Puhun vain tästä nimikkeestä, jonka he antavat sille”, Halford jatkaa. ”Miksi he laittavat tälle jutulle tuollaisia nimikkeitä? Miksi he eivät vain sano: ’Tervetuloa. Olette Rock and Roll Hall of Famessa’, ja jätä sitä siihen?”

”Pääsimme jo tähän saakka”, Halford lisää. ”Olemme tyyliin askeleen päässä maalista. Tiedän että se on vähän hölmöä, mutta se on turhauttavaa.”

”Judas Priest on edelleen heavy metalin Rodney Dangerfield. He eivät vain saa kunnioitusta osakseen”, metallijumala lohkaisee.

Lisää luettavaa