Robbie Williams ei ole ainoa naapuri, jonka remonttiaikeet ärsyttävät Led Zeppelin -kitaristia

Jimmy Pagen mukaan naapurin remontista aiheutuva melu haittaa hänen elämäänsä ja kotona työskentelyään.
12.3.2019 14:38

Ei ole helppoa olla Jimmy Page. Soundinkin sivuilla on nimittäin uutisoitu Led Zeppelin- kitaristin ja Robbie Williamsin vuonna 2013 alkaneesta naapurisodasta, joka saatiin enemmän tai vähemmän päätökseen viime joulukuussa. Nyt Page kääntänyt katseensa toisen naapurin suuntaan ja yrittää torpedoida tämän remonttiaikeet.

Daily Mail uutisoi Pagen lähettäneen Kensingtonin ja Chelsean rakennuslautakunnalle vetoomuksen, ettei tämän naapuri, vakuutusyhtiö Prudentialin entinen johtokunnan jäsen Sir Harvey McGarthy saa purkaa yhtä talonsa seinää tehdäkseen tilaa neljälle ilmastointilaitteiden poistoilmaventtiilille.

”Pyydän lautakuntaa hylkäämään rakennushakemukset, koska sillä on mahdollisesti haitallisia vaikutuksia elinolosuhteisiin The Tower Housessa”, 75-vuotias Page vetoaa.

Page vetoaa tässäkin tapauksessa jälleen meteliin sekä remontista mahdollisesti aiheutuvaan tärinään. Kitaristihan käytti samoja perusteluita yrittäessään estää Williamsia rakennuttamasta kotiinsa sisäuima-allasta tässä kuitenkin onnistumatta.

”Käytän tiloja kuunnellakseni ja tarkastellakseni äänitteitä, mikä vaatii täyden keskittymiseni ilman minkäänlaisia häiritseviä ääniä ja/tai värähtelyjä muista lähteistä. Lisäksi järjestän tapaamisia ja äänitettäviä haastatteluja, joiden aikana ei luonnollisesti voi kuulua jatkuvaa taustamelua.”

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun McGarthy on saanut Pagen vihat niskaansa. Daily Mailin mukaan McGarthy on aiemmin suunnitellut hissin asennuttamista kotiinsa, mistä Page ei myöskään ole ollut lainkaan innoissaan.

Lisää luettavaa