Rockfest julkisti ensimmäiset esiintyjänsä: Judas Priest ja pitkä rivi kotimaisia tähtiä esiintyvät kesäkuussa Hyvinkäällä

Children of Bodom, Trio Niskalaukaus ja Mokoma mainittu, noin esimerkiksi.
1.11.2017 09:32

Ilouutisia perinteisen metallimusiikin ystäville: itse suuri ja mahtava Judas Priest saapuu ensi kesänä Suomeen. Rob Halford ja kumppanit tähdittävät kesäkuussa järjestettävää Rockfestiä. Hyvä!

Tapahtuman muista julkistuksia ovat kotimaiset Children of Bodom, Mokoma, Timo Rautiainen ja Trio Niskalaukaus, Kotiteollisuus ja Santa Cruz. Jo aiemmin ilmoitettiin, että mukana on myös ”erään stadiontason heavyrokkarin jäähyväiskiertueen keikkajulkistus”, mutta tämä ei onneksi viittaa Judas Priestiin. Saamme siis edelleen odottaa tietoa siitä, kuka tai ketkä ovat jäähyväisiä jättämässä.

Festivaali järjestetään 6.–9. kesäkuuta Hyvinkään lentokentän uudella konserttialueella. Järjestäjät kertovat tiedotteessa, että suunnitelmissa on kasvattaa Rockfestistä kansainvälisen mittapuun bakkanaali.

”Hyvinkään lentokenttä antaa meille mahdollisuuden kehittää Rockfestistä Ruotsin Sweden Rockin ja Englannin Downloadin kaltainen huipputason rockfestivaali”, festivaalin markkinointijohtaja Jyri Heikkinen kertoo.

Lipunmyyntitietoja kannattaa metsästää tapahtuman kotisivuilta, eli täältä näin.

Lisää luettavaa