Rockfest vihjailee ensi kesän esiintyjistä – Hyvinkäälle saatetaan saada jälleen varsin nimekäs kokoonpano

Hyvinkäälle siirtynyt Rockfest tykkää pelata suurilla panoksilla. Viime kesänä tapahtumassa nähtiin vaatimattomasti sekä Ozzy Osbourne, Judas Priest, Marilyn Manson että Avenged Sevenfold, joten ensi kesällekin odotetaan muhkeaa artistikaartia. Mikäli Rockfestin Facebook-sivuille ilmaantuneita vihjeitä on uskominen, isoja nimiä on luvassa tälläkin kertaa.

Festari on julkaissut jo kolme kuvapäivitystä, joissa on vain suuri värineliö. Tähän asti on tullut punainen päivitys, oranssi päivitys ja keltainen päivitys, ja mitkäs ne sateenkaaren värit olivatkaan? Punainen, oranssi, keltainen, vihreä, sininen, indigo ja violetti. Mitä siis tästä voimme päätellä?

No ainakin sen, että Ritchie Blackmoren luotsaaman Rainbow’n taustakankaassa on totuttu näkemään tätä värivalikoimaa. Rainbow sujahtaisi sekä tyyliltään että kokoluokaltaan sopivasti samaan ryhmään Priestin ja Ozzyn kanssa, joten mikäli olet vedonlyöntiin taipuvainen ihmislapsi, kannattaisi ehkä sijoittaa pari euroa Rainbow-keikan puolesta.

Tapahtuma ei halunnut vielä tarkemmin kommentoida asiaa muuten kuin sanomalla, että satenkaaren värejähän siellä todella näyttäisi olevan. Virallista vahvistusta odotellessa! Rainbow-spekulaatioista kirjoitti eilen myös Metalliluola-verkkosivusto.