Rockin palavasieluiset puolestapuhujat ovat täällä taas! – The Flaming Sideburns julkaisi uutta musiikkia

https://www.youtube.com/watch?v=RVQl0EWrDBw

Yhtye esiintyy marraskuussa kotiareenallaan Tavastia-klubilla.

Garagerockin ystävien suupielet nousivat viime vuonna ylöspäin, kun The Flaming Sideburns teki paluun keikkalavoille vuosituhannen vaihteen kokoonpanossaan. Syytä hymyyn on nytkin, sillä yhtye on juuri julkaissut ensimmäisen uuden kappaleensa alkuperäiskokoonpanollaan 18 vuoteen.

Soulshaking-singlen on tuottanut aikoinaan myös klassikkolevy Hallelujah Rock’n’Rollahin äänimaisemasta vastannut Jürgen Hendlmeier. Kappale sai alkunsa viimevuotisen Espanjan-kiertueen toisena päivänä, avauskeikan jäljiltä syntyneen rennon, mutta energisen fiiliksen siivittämänä.

”Vaikka Soulshaking kiteyttää monella tapaa sen, mikä Flaming Sideburnsissa on keskeistä, siinä on myös jotain aivan ennenkuulumatonta: bassokitarasoolo!” fiilistelee kitaristi Arimatti Jutila.

Rock ’n’ rollin palavasieluiset puolestapuhujat esiintyvät kotiareenallaan Helsingin Tavastia-klubilla perjantaina 8. marraskuuta. Keikan liput tulevat myyntiin maanantaina 3. kesäkuuta. Lisäksi yhtye on mahdollista nähdä kesän aikana osana Turun Kesärauhan Kingston Wall -lisäpäivän ohjelmaa 16. kesäkuuta ja Porisperessä 3. elokuuta.